Connect with us

Hi, what are you looking for?

SnowboardholicsSnowboardholics

PHOTOS

Kοπή της πίτας 2015 pics

Η επιτυχία είναι μικρή λέξη για να περιγράψουμε τη χθεσινή βραδιά, όπου έλαβε χώρα η κοπή της πίτας για το 2015 με συνεργασία των Snowboardholics και της ΝΑΒΕ! Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Casper Bar στη Λεωφόρο Νίκης, με αποτέλεσμα να γίνουμε όλοι μια τεράστια παρέα. Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν οι Athanasios lampridis (snowboardholics) και Vagelis tzampazis (ΝΑΒΕ) με το επιτελείο τους, γνωστοί αθλητές σκι, snowboard, ΜΤΒ, ναυαγοσώστες, κολυμβητές και αθλητές πόλο, καθώς και ευρέως αποδεκτοί και αξιόλογοι διοργανωτές και προπονητές των παραπάνω αθλημάτων.

Οι ανωτέρω πλαισιώθηκαν από αμέτρητους φίλους τους, που με ανεβασμένη διάθεση και χαμογελαστές φατσούλες απογείωσαν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Προτού λάβει χώρα «το κοπή τη πίτα», απονεμήθηκαν συμβολικά αναμνηστικά έπαθλα στους Thomas mittas , Vagelis papaioannoy , George fotiadis , σαν τους καλύτερους διοργανωτές Mountain Bike για το 2104 κατόπιν άτυπης εκλογής και εκτίμησης καθόλη τη διάρκεια του 2014.

Την απονομή έκανε ο ιατρός Nik tasianas (αναισθησιολόγος), αναγνωρισμένος επιστήμων στην ειδικότητα του και συνεργάτης του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα δώρα που θα αντιστοιχούσαν σε φλουριά και σε λαχνούς, δώρα που προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του κοινού, τα οποία προέρχονταν από πασίγνωστα γυμναστήρια της πόλης μας (πχ μηνιαίες ή εξαμηνιαίες συνδρομές και πακέτα απόκτησης διπλώματος personal trainer), εκδρομές σε δημοφιλείς προορισμούς, είδη ρουχισμού και αθλητισμού, γκάτζετ τελευταίας τεχνολογίας κ.α.

Αφού προλόγισαν οι κ.Athanasios lampridis και Vagelis tzampazis για την πορεία και τις επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν, καθώς και για τα μελλοντικά τους σχέδια, ακολούθως κόπηκαν οι 2 τεράστιες βασιλόπιτες και διανεμήθηκαν ατομικά πιτάκια σε όλο το μαγαζί και μετά ακολούθησε η κλήρωση των λαχνών, με τους τυχερούς να φεύγουν ενθουσιασμένοι με τα δώρα που κέρδισαν.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του! Ευχόμαστε ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2015 και μακάρι του χρόνου να μαζευτούμε ακόμα περισσότεροι!

Ευχαριστούμε τον επαγγελματία φωτογράφο ioannis kyriakoulias 

I.K. Photography για τις ωραίες φωτογραφίες που έβαλε όλο τον κόσμο, δείγμα των οποίων σας παρουσιάζουμε!

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άρθρα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

ACTION CAMERAS

More Than Action: με εύκολα εναλλάξιμο και εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο μαγνητικό σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει μία σειρά από αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητα, η...

NEWS

Σήμερα θα δούμε στους ουρανούς την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου του 2022, η οποία ονομάζεται και Πανσέληνος του Χιονιού. Η σελήνη σήμερα είναι 14,3 ημερών...

HEALTH

Όπως ο οργανισμός, έτσι και η διατροφή αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των εποχών. Οι ανάγκες του οργανισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικές...

NEWS

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήδη προχώρησε από τις αρχές του έτους στην τροποποίηση της αρχικής σύμβασης για τη διενέργεια διεθνούς μειοδοτικού...

Return to Top ▲Return to Top ▲