Connect with us

Hi, what are you looking for?

SnowboardholicsSnowboardholics

NEWS

Snow Report Card 2023: κερδίστε εκπτώσεις στους χειμερινούς προορισμούς!

Ο χειμώνας είναι εδώ! Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν χθες βράδυ 19/01/2023 και έβαλαν χιόνι στα περισσότερα χιονοδρομικά. Η πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τις αναμενόμενες νέες χιονοπτώσεις, θα ανατρέψουν τελείως το σκηνικό, κάτι που οι φίλοι της χιονοδρομίας περιμένουν ανυπόμονα.

To Snow Report και οι συνεργάτες του, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των χειμερινών και καλοκαιρινών σπορ, επιθυμούν να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με τη Snow Report Card έχετε εκπτώσεις στα Χιονοδρομικά Κέντρα (πχ 20% έκπτωση στην ημερήσια και ετήσια κάρτα του Χ.Κ. Καλαβρύτων και  20% έκπτωση στην ημερήσια κάρτα του Χ.Κ. Βασιλίτσας ή στο Χ.Κ Ζήρειας εντελώς δωρεάν πρόσβαση στο συρόμενο) καθώς και σε:

  • Ημερήσια Ski Buses
  • Καταστήματα ενοικιάσεων σκι και Snowboard
  • Σχολές σκι και Snowboard
  • Καταστήματα αθλητικών ειδών
  • Ξενοδοχεία
  • Ταξιδιωτικά γραφεία

Ο κύκλος των συνεργατών μας ανανεώνεται συνεχώς. Επισκεφτείτε την σελίδα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπου φαίνονται αναλυτικά όλες οι προσφορές για τους κατόχους της Snow Report Card 2023. Μέσα στην σεζόν προστίθενται και νέες προσφορές οπότε ξαναρίξτε ξανά μια ματιά πριν το ταξίδι σας στο βουνό.

Η κάρτα είναι ατομική, φέρει το όνομα του κατόχου και για να λάβετε την σχετική έκπτωση χρειάζεται η επίδειξή της.

Μαζί με την κάρτα σας δίνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα αυτοκόλλητο “No Snow, No Future” και ένα λουρί ασφαλείας για snowboard (αξίας 5 Ευρώ). 

Για να παραγγείλετε online πατήστε εδώ  Η κάρτα ετοιμάζεται από εμάς και σε 2-3 εργάσιμες παραδίδεται στον χώρο σας με courier.

Για πληροφορίες καλέστε στο 210-3617790

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άρθρα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

HEALTH

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day) και είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια για έναν πιο δίκαιο κόσμο και...

ACTION CAMERAS

Περιγραφή Η THETA SC2 παρέχει βελτιωμένη καταγραφή βίντεο, σε ανάλυση 4K και έξυπνες λειτουργίες βελτιστοποίησης εικόνας. Η λειτουργία Face Mode ανιχνεύει πρόσωπα που βρίσκονται...

HEALTH

Η άθληση είναι συνώνυμο του υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτό είναι απολύτως λογικό καθώς τα οφέλη για την υγεία μας είναι πάρα πολλά. Η γυμναστική...

NEWS

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντωνίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ του Αλπικού σκι και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, που φιλοξενείται στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού,...

Return to Top ▲Return to Top ▲