Snowboarding, Ski, Bike & MoreGarmin VIRB..

0
Posted Οκτωβρίου 26, 2013 by Lampridis Athanasios in ACTION CAMERAS

Κύρια χαρακτηριστικά
– Καταγραφή video 1080p HD με επεξεργαστή εικόνας 16MP CMOS
– Οθόνη Chroma™: έγχρωμη, υψηλής ευκρίνειας, εύκολια στις ρυθμίσεις και στην αναπαραγωγή
– Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2000mAh lithium-ion, για καταγραφή μέχρι 3 ώρες σε 1080p
– Ανθεκτική και αδιάβροχη (IPX7) με αεροδυναμικό σχεδιασμό
Η VIRB είναι μία πραγματική κάμερα HD 1080p που συνδυάζει διάρκεια, εξελιγμένη καταγραφή Video HD και εύχρηστες λειτουργίες. Για. Η έγχρωμη οθόνη Chroma μένει ανοιχτή όσο καταγράφει η κάμερα αλλά χρησιμοποιεί ελάχιστη μπαταρία. Η οθόνη σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τις λειτουργίες της συσκευής και να κάνετε αναπαραγωγή χωρίς να την αφαιρέσετε από την βάση της. Καταγράψτε μέχρι 3 ώρες Video 1080p. Οι λειτουργίες βελτίωσης της καταγραφής όπως ο ψηφιακός σταθεροποιητής και η διόρθωση της παραμόρφωσης του φακού εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα video ακόμα και χωρίς επεξεργασία.
Πραγματική υψηλή ευκρίνεια καταγραφής
Η VIRB καταγράφει video πραγματικού HD 1080p που σας επιτρέπει να ξαναζήσετε ατόφια κάθε λεπτό της περιπέτειας σας. Εκτός από [email protected] μπορείτε να προσαρμόσετε την ανάλυση και την ταχύτητα για αργή κίνηση μέχρι 120fps. Όλα αυτά επεξεργάζονται με αισθητήριο 16MP CMOS για να έχετε την υψηλότερη ανάλυση video και ταυτόχρονα διαχειρίσιμο μέγεθος αρχείων για δημοσίευση και επεξεργασία. Διαθέτει λειτουργίες HD: [email protected], [email protected], 848×[email protected]>fps.
Οθόνη Chorma 1.4”
Γιατί να πατάτε ένα κουμπί και να εύχεστε να έχετε καταγράψει αυτό που θέλετε όταν μπορείτε να ρυθμίσετε και να ξαναδείτε το video σας στην έγχρωμη οθόνη Chroma? Η οθόνη 1.4” της VIRB σας δίνει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του μενού. Ελέγξτε το πλάνο σας πριν ξεκινήσετε το γύρισμα, επιλέξτε αργή κίνηση ή αλλάξτε λειτουργία από κάμερα σε φωτογραφική.
Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας
Η VIRB διαθέτει κορυφαία μπαταρία για την κατηγορία της 2000mΑh lithium-ion που έχει δοκιμαστεί σε καταγραφή 3 ωρών με ανάλυση 1080p. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανότερο να εξαντληθείτε εσείς πριν την μπαταρία. Οι διαφορετικές εναλλακτικές φόρτισης (πωλούνται χωριστά), σας δίνουν ακόμα περισσότερο χρόνο. Αυξήστε τον χρόνο καταγραφής έχοντας μαζί σας μία εφεδρική μπαταρία (πωλείται χωριστά).
Κομψή και εύκολη στη χρήση
Η VIRB έχει σχεδιαστεί ώστε να ξεκινάει την καταγραφή με έναν διακόπτη στο πλάι της συσκευής. Σύροντας τον διακόπτη και ακούγοντας τον ήχο κλικ για να γνωρίζετε ότι καταγράφετε ακόμα και φορώντας γάντια. Ο γενικός σχεδιασμός της κάμερας είναι ταυτόχρονα κομψός και ανθεκτικός για να την χρησιμοποιείτε με ευκολία και χωρίς φόβο σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.
Λειτουργήστε την VIRB από απόσταση
Η VIRB χρησιμοποιεί την ασύρματη τεχνολογία ANT+ που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συμβατές συσκευές Garmin όπως το fenix™, το Oregon® και τα Edge® ως ασύρματα χειριστήρια..
Ψηφιακός σταθεροποιητής και άλλα
Με την ενσωματωμένη λειτουργία ψηφιακού σταθεροποιητή, η VIRB προσθέτει σταθερότητα στον ανώμαλο δρόμο και στις περιπέτειες για πιο ομαλή καταγραφή. Επιπλέον, η λειτουργία διόρθωσης της παραμόρφωσης του φακού(LDC) βελτιώνει την ποιότητα του Video πριν κάνετε την παραμικρή επεξεργασία.
Υψηλή ευκρίνεια φωτογραφίας
Η VIRB είναι και πανίσχυρη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Η αποτύπωση φωτογραφίας 16MP, η διόρθωση παραμόρφωσης φακού και ο φακός WideVu (ευρεία, μεσαία, κοντινή λήψη), εξασφαλίζουν ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι απόλυτα καθαρές και ευκρινείς. Επιλέξτε 16MP ή 8MP σε μία λήψη (πλήκτρο στην κάμερα ή από απόσταση) ή επιλέξτε Photo Burst και Time Lapse σε διάφορα διαστήματα. Με τον επεξεργαστή 16MP CMOS εξασφαλίζεται υψηλή ποιότητα και διαχειρίσιμο μέγεθος αρχείων.
Τραβήξτε Video και φωτογραφίες την ίδια στιγμή
Μην χάσετε ούτε λεπτό καταγραφής Video ενώ τραβάτε φωτογραφίες. Η VIRB σας επιτρέπει να παίρνετε φωτογραφίες χωρίς να σταματάτε την καταγραφή Video με το πάτημα ενός κουμπιού σε συμβατή συσκευή Garmin ή στην ίδια την κάμερα.
Εύκολη επεξεργασία
Το δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστή VIRB Edit είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και πρακτικό ώστε να εκμεταλλεύεστε όλες τις δυνατότητες της VIRB, των ενσωματωμένων και των περιφερειακών αισθητηρίων. Συμπεριλάβετε δεδομένα όπως ταχύτητα, καρδιακούς παλμούς ή υψόμετρο και μόλις το Video σας είναι έτοιμο μπορείτε να το δημοσιεύσετε σε Social Media ώστε να το δουν οι φίλοι σας.
Βάσεις
Η μεγάλη ποικιλία από βάσεις την VIRB σας επιτρέπει να κλειδώνετε την κάμερα πραγματικά οπουδήποτε. Γωνίες, επίπεδες επιφάνειες, μπάρες, κράνη, στραπ πολλαπλών χρήσεων και άλλα σίγουρα θα καλύψουν και την δικά σας απαίτηση. Οι σύνδεσμοι από τις βάσεις της VIRB κλειδώνουν με ασφάλεια την κάμερα παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή. Στα προαιρετικά αξεσουάρ της VIRB θα βρείτε και έναν αντάπτορα που προσαρμόζει την VIRB σε άλλες βάσεις του εμπορείου.
Προαιρετική θήκη καταδύσεων
Η VIRB είναι ανθεκτική και αδιάβροχη IPX7[i] κατευθείαν από την συσκευασία της. Για βουτιές στα βαθιά και πιο εντατική έκθεση στο νερό, η προαιρετική θήκη καταδύσεων σας επιτρέπει να φτάνετε μέχρι τα 50μ. βάθος.
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 
 • Virb Action Camera
 • Μπαταρία ιόντων Λιθίου
 • Λαβή κάμερας
 • Μικρός βραχίονας
 • Βραχίονας ρύθμισης γωνίας
 • Αντάπτορας για universal βάση με βίδα
 • Επίπεδη αυτοκόλλητη βάση 
 • Καμπύλη αυτοκόλλητη βάση 
 • Αποσπώμενη βάση λαβής
 • Κολάρο με επένδυση
 • 3 βίδες
 • Καλώδιο USB 
 • Εγχειρίδιο χρήσης

πηγή:  onboardcamera.gr


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response

(required)Return to Top ▲Return to Top ▲